Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Verdens beste reisemål

Sitter du og lurer på hvor du skal reise kan det hende du kan bli inspirert av tripadvisors liste over de beste reisemålene i verden.
Sjekk listen og gå deretter igang med å sjekke hvor du kan få din beste reisedeal til din neste reise ut i verden.

Det er noen godt kjente byer for oss nordmenn som ligger på toppen av listen.
Faktisk er seks av de ti beste reisemålene europeiske desitnasjoner.

Og, på topp ligger London. Kanskje ikke så merkelig med alle de tingene du kan se og gjøre i London.
Gjengangere som Tower of London og Buckinghan Palace står høyt på listen over severdigheter de fleste besøker når de er i London.

Finn billige flyreiser fra tusenvis av flyselskaper og reisesider
Søk vidt og bredt på momondo.no

Skal du til nummer to på listen må du belage deg på noen flere timer på flyet enn om du kun skal til London. New York har fått andreplassen på tripadvisors Travellers choice liste.
Og, The Big Apple har mye å by på de også. Times Square, Empire State Building og mange museer. Og, så må man jo ta en spasertur i Central Park når man først har landet begge føttene i denne metropolen av en by.

For tredje og fjerdeplassen på årets liste skal vi tilbake til Europa og besøke to av byene som mange forbinder med romanse og kjærlighet. Selvfølgelig snakker vi først og fremst om Paris, og deretter Roma. Men, byene kom i motsatt rekkefølge på listen over de beste reisemålene i verden. Roma tok en tredjeplass rett foran Paris.

La oss hoppe bukk over San Francisco som kom på en femteplass og reise rett til fantastiske Marrakech i Marokko.
Et spennende reisemål med mye å by på. Trange buktende gater, duften av deilige krydre og en kultur langt fra den vi har her hjemme i Norge.

Skulle vi valgt, så hadde i alle fall Marrakech stått høyt oppe på ønskelisten over reisemål for vår neste utenlandsreise.

Og, siden vi nå har kommet til vår ønskedestinasjon gir vi deg heller de 10 beste reisemålene i verden i listeform under her.

  1. London, Storbritannia
  2. New York, USA
  3. Roma, Italia
  4. Paris, Frankrike
  5. San Franciso, California, USA
  6. Marrakech, Marokko
  7. Istanbul, Tyrkia
  8. Barcelona, Spania
  9. Siem Reap, Kambodsja
  10. Berlin, Tyskland