Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Rundreise på loppemarkeder i Europa

De senere årene har loppemarkeder, eller som det heter på engelsk – fleamarkets, blitt mer og mer populære blant nordmenn. Noen ganger finner man akkurat det man har lett lenge etter og kan vise seg å være verdt sin vekt i gull, eller så kommer man hjem med noe som kanskje hadde passet bedre på søppelfyllinga.

Ute i Europa er det mange slike spennende loppemarkeder rundt om, og hvis du tenker deg ut på en storbyferie med mulighet for å besøke et loppemarked eller to skal vi hjelpe deg litt på vei med hvor du bør dra.

Finn billige flyreiser fra tusenvis av flyselskaper og reisesider
Søk vidt og bredt på momondo.no

Ikke alle markedene holdes jevnlig, noen holdes kanskje bare en gang eller to i året. Så du må selv sjekke ut når markedene er tilgjengelig, da det ville blitt for omstendelig og unøyaktig om vi skulle ramse opp masse tider i denne artikkelen.

Du får litt hjelp på veien med hva de heter og hvilke byer du finner de i, så får du bruke søkemotorer flittig i din planlegging av ferien med dette som utgangspunkt.

Et par av Europas flotteste byer har loppemarked som holdes kun et par ganger i året. Loppemarkdet Neubargasse i Wien er det største markedet i den Østerriske hovedstaden. Og, i tillegg er Wien en by med mye spennende å by på hele året.
I Barcelona har man også et stort marked som også kun holdes et par ganger i året, Ecants Vells market er markedet du skal søke etter om du ønsker å besøke denne byen.

I sveitsiske Zürich finner du et av de største markedene i Sveits, Flohmarkt Kanzlei. Og, reiser du østover til Budapest kan du finne et av de største i sentral-Europa, loppemarkdet Esceri . I tillegg er Ungarn et billig land, så det kan jo fort bli en meget fordelaktig ferie om du velger å reise hit.

Ønsker du litt musikk ved siden av så skal du reise til Dublin for å besøke Dublin Flea market. Der spilles det live musikk, og det serveres sikkert noe godt til ganen av både vått og tørt.

Ønsker du å holde deg heri nord har kan du ta en svipptur til Helsinkis Kaivarin Kanuuna loppemarked, eller om du ikke vil reise ut av Norge kan du besøke loppemarkedet på Grønland i Oslo.

Uansett hvor du velger å reise på jakt etter de gode objektene, så ønsker vi god reise og god jakt!